Først var det vinylplater og 8-spors spillere. Deretter var det kassettspillere og CD -plater. Nå er det like enkelt å lytte til musikk ved å trykke på en knapp på mobiltelefonen eller datamaskinen. For å virkelig nyte å laste ned musikk, må du lese følgende tips slik at du vet hva du gjør.

Hvis du laster ned musikk fra mindre kjente nettsteder, er det avgjørende å ha antivirusprogramvare på datamaskinen. Denne programvaren kan beskytte deg mot hackere som ønsker å få tilgang til din personlige informasjon. Sørg for at den kjører når du velger å laste ned noen låter, og sørg alltid for å holde den oppdatert også.

Amazon og iTunes er populære markeder for å finne nedlastet musikk. Du kan opprette en gratis konto og bla gjennom sanger fra millioner av artister. I mange tilfeller kan du til og med lytte til et lite utvalg av en sang før du kjøper den. Dette er en flott måte å få tilgang til mye musikk på ett sted.

Velg din P2P -tjeneste med omhu. Dette kan være nøkkelen til å få musikken du ønsker. Les om anmeldelser og snakk med folk du kjenner for å finne den beste tjenesten som passer deg. Se etter anbefalinger fra andre brukere for å være sikker på at du ikke vil angre på at du bruker en bestemt tjeneste.

Hvis du laster ned musikk fra en lite kjent kilde, må du kontrollere at du nylig har oppdatert antivirusprogramvare som kjører under nedlastingen. Hver gang du ikke er sikker på hvor filen kommer fra, er det et must å beskytte datamaskinen din. Disse filene kan være laced med skadelig programvare og spionprogrammer. Du trenger topp antivirusbeskyttelse for å sikre datamaskinen.

Hvis du vil laste ned musikk gjennom node -til -node -programvare, må du velge et anerkjent program. Når det er sagt, kan du oppdage at musikken du søker ikke er tilgjengelig på nettverket du har valgt. Vær veldig forsiktig med programmene du velger for å sikre at du ikke ender med et virus.

Når du leter etter et nettsted for nedlasting av musikk, kan du se etter et som tilbyr rabatter. Mange musikknedlastingssteder tilbyr rabatter som er spesifikke for den typen musikk du lytter til. For å finne denne typen kampanjer, registrer deg for å motta nettstedets salgsfremmende nyhetsbrev eller søk på navnet på nettstedet og kuponger.

Selv om iTunes er det mest fremtredende navnet i verden av musikknedlastinger, er det ikke den eneste spilleren i byen. Amazon driver også en digital mp3 -tjeneste som tilbyr rimelig musikk og en enorm database. Faktisk har Amazon til og med noe materiale du ikke finner på iTunes.

Vær forsiktig med alle musikknedlastingsleverandører som ikke belaster per spor. Nettsteder som tilbyr et mangfold av sanger for en fast avgift eller månedlig avgift, kan blokkere tilgangen din til musikken din når du slutter å betale. Nettsteder som tilbyr mp3 -filer gratis kan bare være fronter for piratkopiering og torrenting, som vanligvis er ulovlige.

Avslutningsvis har musikk endret seg gjennom tidene. Folk pleide å lytte til musikk ved å kjøpe plater, 8-spor, kassetter og CDer. I disse dager er nedlasting av musikk den enkleste og mest populære måten å lytte til favorittmusikken din. Bruk rådene ovenfor for å se hva du kan laste ned musikk.