Når du vil vite alt om nedlasting av musikk, er internett det opplagte stedet å lete etter for å lære mer. Faktisk er denne artikkelen full av gode ideer når det gjelder å gjøre MP3 -opplevelsen din til den beste den kan være. Sørg for å lese denne artikkelen i sin helhet for optimale resultater.

En måte å få gratis musikk på er å rive den fra YouTube -videoer. Oppsiden av dette er at du kan bruke enkel programvare for å utføre oppgaven, og den lar deg unngå å betale for hver sang du laster ned. Ulempen er at kvaliteten på musikken kanskje ikke er den høyeste.

Du kan spare ganske mye penger på nedlastet musikk hvis du holder øynene åpne for kampanjer. Mange ganger vil tjenester som iTunes tilby en kampanje som gir deg rabatt, gratis sang eller mer.

Hold oversikt over sanger du allerede eier når du handler musikk. Hvis du ikke gjør det, kan du lett tape mye penger ved ikke å innse at du allerede har et helt album. De fleste nedlastingstjenester lar deg slå opp det du allerede har kjøpt.

Velg din P2P -tjeneste med omhu. Dette kan være nøkkelen til å få musikken du ønsker. Les om anmeldelser og snakk med folk du kjenner for å finne den beste tjenesten som passer deg. Se etter anbefalinger fra andre brukere for å være sikker på at du ikke vil angre på at du bruker en bestemt tjeneste.

Se filstørrelsene på nedlasting av musikk nøye. En normal nedlasting av musikk vil være et sted mellom 2 megabyte og 5 megabyte. Hvis du ser noe mye mindre eller mye mer, kan det være noe fishy med filen. Det kan være spyware og ikke sangen du håpet det var.

Sikkerhet er nøkkelen når det gjelder nedlasting av musikk. Det betyr at du ikke bør laste ned musikk gratis hvis den ikke tilbys direkte av artisten, produksjonsselskapet eller et annet salgsfremmende selskap. Hvis du gjør det, er det ulovlig, og du kan få store bøter hvis du blir tatt.

For sikkerhets skyld kan du bare laste ned musikk fra nettsteder du kjenner og stoler på. Dette vil sikre at sangen ikke har noen form for virus i seg som kan føre til at datamaskinen din blir rotet eller at dine private data er åpne for kriminelle. Hold deg til nettsteder som Amazon eller iTunes som skanner filene de gir.

Et nettsted som tilbyr lovlig musikknedlasting vil vanligvis ikke ha et stort utvalg av tilpassede filer og mikser. Dette er fordi de distribuerer musikken fra anerkjente etiketter. Hvis nettstedet har et dusin versjoner av sangen du leter etter, er du sannsynligvis ikke på et lovlig nedlastingssted.

Når du enkelt vil laste ned flott musikk, er det best å lære alt du kan om alternativene dine. Du har tatt deg tid til å lese denne artikkelen, så du bør være klar til å begynne å laste ned med letthet. Sørg for å bruke tipsene du har lest for å gi deg selv den beste opplevelsen.